سلام.دوستان آیا کسی ورژن جدید قالب yaft رو داره؟

ورود به انجمن عضویت در انجمن

درخواست ورژن جدید قالب yaft
ارسالی پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳ - ۲۲:۵۷

ارسالی جمعه ۹ خرداد ۹۳ - ۰۱:۱۳

ورژن جدیدیش چطوریه مگه ؟ یک لینک دمو بدین اگر در دسترس هست ؟
اگر منظورتون از ورژن جدید رفع مشکلات هست تو قالب مشکلی دیدین بگین دوستان یا من کمک میکنیم رفع بشه
ﺗﻤﺎﻡ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﻦ ﺍﺯ ﮐﺴﯽ ﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻧﯿﺎﺯ ﻧﺪﺍﺷﺖ
ﺍﻣﺎ ﻓﺮﺍﻣﻮﺷﻢ ﻧﮑﺮﺩ .. 3>
ارسالی جمعه ۹ خرداد ۹۳ - ۰۲:۰۹

والا من خودم بیشتر مشکلات این قالب رو رفع کردم ولی الان یه مشکلی دارم اونم اینه که صفحه که ایحاد میکنم اصلا قابلیت عضویت توی اون صفحه به نمایش در نمیاد.با اینکه حالت صفحه رو گروه تعیین کردم ولی نه میشه توش عضو شد نه پسند کرد صفحه رو.یکی از دوستان گفت شاید ورژن قالبتون پایین باشه و با نسخه جدیدتون نخونه.والا نمیدونم.اصلا هم حوصله ندارم قالب رو دوباره نصب کنم چون خیلی روی ظاهرش کار کردم.
- masoud202 این پست را پسندیده است
ارسالی سه شنبه ۱۷ تير ۹۳ - ۱۴:۱۶

سلام دوستان
من هم همین مشکل رو دارم.وقتی صفحه ای ساخته بشه و تایم لاین صفحه فعال باشه دکمه ی عضویت نشون داده نمیشه ولی اگه تایم لاین غیر فعال باشه نشون میده و بخوبی کار میکنه. لطفا اگه کسی راه حلی برای حل این مشکل داره بگه
ممنون
ارسالی سه شنبه ۱۷ تير ۹۳ - ۱۴:۲۱

سلام دوستان تا چند دقیقه دیگه قرار می دم
منتظر بمانید
ممنون
- absec و masoud202 این پست را پسندیده است
ارسالی سه شنبه ۱۷ تير ۹۳ - ۱۴:۳۰

اولا بگم اون صفحه ای که میسازید باید حتما از بخش مدیریت تیک گروه هستش رو بر روی بله قرار بدید
دوم نباید در حالت تایم لاین (خط زمان) باشد در این حالت امکان عضویت ندارد
- masoud202 این پست را پسندیده است
سلام
ارسالی سه شنبه ۱۷ تير ۹۳ - ۱۵:۰۸

اولا بگم اون صفحه ای که میسازید باید حتما از بخش مدیریت تیک گروه هستش رو بر روی بله قرار بدید
دوم نباید در حالت تایم لاین (خط زمان) باشد در این حالت امکان عضویت ندارد
صفحه رو به صورت گروه ایجاد کردم . ولی این مشکل فقط با این قالب هستش . قالب های دیگه این مشکل رو ندارند یعنی در حالت تایم لاین هم میشه عضو گروه شد
ارسالی دوشنبه ۲۶ آبان ۹۳ - ۰۹:۴۸

سلام
دوستان صفحه اول قالب توی سایت من یکم بهم ریختس چجوری درستش کنم ببخشید دیگه کیفیت تصویر یکم خرابه
ا
ارسالی دوشنبه ۲۶ آبان ۹۳ - ۰۹:۵۰

با این کیفیت نمیشه مشکل دید
حس خیلی بدیه وقتی میبینم کسی مثل استیو جابز (که نه تنها کمک چندانی به پیشرفت علم کامپیوتر نکرد، بلکه حتی در بسیاری موارد با سیاستهای انحصارطلبانه خودش جلوی پیشرفت بقیه رو هم سد میکرد) تبدیل به اسطوره میشه و در مقابل اسطوره هایی مثل دنیس ریچی (که نمیشه گفت چقدر علم کامپیوتر مدیونشون هست) خیلی زود از یادها میرن!
ارسالی دوشنبه ۲۶ آبان ۹۳ - ۱۰:۰۱

ارسالی دوشنبه ۲۶ آبان ۹۳ - ۱۳:۵۵

ارسالی دوشنبه ۲۶ آبان ۹۳ - ۱۳:۵۶

چی شد دوستان چیکارش کنم؟
عکس کوچیکه
ادرس بزارین بررسی بشه
حس خیلی بدیه وقتی میبینم کسی مثل استیو جابز (که نه تنها کمک چندانی به پیشرفت علم کامپیوتر نکرد، بلکه حتی در بسیاری موارد با سیاستهای انحصارطلبانه خودش جلوی پیشرفت بقیه رو هم سد میکرد) تبدیل به اسطوره میشه و در مقابل اسطوره هایی مثل دنیس ریچی (که نمیشه گفت چقدر علم کامپیوتر مدیونشون هست) خیلی زود از یادها میرن!
ارسالی پنجشنبه ۹ مهر ۹۴ - ۱۶:۰۰

سلام و خسته نباشید
مشکل عضویت تو صفحه ها برای منم وجود داره امکانش هست قالب رو بعد از رفع این مشکل مجددا برای دانلود بزارید؟؟؟
ارسالی جمعه ۱۰ مهر ۹۴ - ۰۴:۳۵

سلام و خسته نباشید
مشکل عضویت تو صفحه ها برای منم وجود داره امکانش هست قالب رو بعد از رفع این مشکل مجددا برای دانلود بزارید؟؟؟
قالبی که مدیران گذاشتن بون مشکل است.
مشکل از اسکریپت است که درست راستچین نشده و با این قالب ها سازگار نیست.
ادرس سایت قرار بدید مدیران چک کنند.
- kingston این پست را پسندیده است
ارسالی يكشنبه ۱۹ مهر ۹۴ - ۱۱:۵۰

ارسالی يكشنبه ۱۹ مهر ۹۴ - ۱۲:۵۴

ادرس این هستش
الان دقیقا مشکل عضویت صفحات شما چیه؟
اون کلمه دوست داشتن که روبه روی صفحه مورد نظر هست عضویت همون صفحه هست ,مشکل چیه الان؟
ارسالی يكشنبه ۱۹ مهر ۹۴ - ۱۳:۰۹

صفحات رو روی قالبی که کار میکرد ویرایش کرده بودم ولی گروه جدید ساخته میشه رو قالب یافت کار نمیکنه
برای مثال این صفحه یا همون گروه که با قالب یافت هستش رو چک کنین لطفا
http://360.soeood.co...hp?do=/pages/2/
0 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی