hit counter script

پرش به

رنگ بک گراند: Sky Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
رنگ بدنه: Sky Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
طرح: Blank Waves Squares Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles
پیشتاز 3.8.0 فروشگاه VIP
خوش آمدید به پشتیبانی phpfox
برای اینکه بتوانید از همه ی امکانات انجمن استفاده نمایید باید ابتدا عضو شوید.اگر قبلا عضو شده اید ب وارد سایت شوید.از لینک های زیر برای عضویت یا ورود استفاده نمایید.
ورود به انجمن عضویت در انجمن
تصویر

فعال نبودن تایم لاین در قالب فیس بولک


  • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
11 پاسخ برای این موضوع

#1
khan_dadash

khan_dadash

    Advanced Member

  • کاربر عادی
    • Member ID: 733
  • 257 ارسال

دوستان عزیز با سلام من گزینه های پیشفرض تایم لاینو فعال کردم ولی متاسفانه در قالب فیس بولک 3 ستونه نیس چطوری رفع عیبش کنم؟؟ممنون میشم


  • donbalambia این پست را پسندیده است

#2
ᴀᴀʀᴇɴ﹟

ᴀᴀʀᴇɴ﹟

    مدیر تیم طراحی

  • تیم طراحی
    • Member ID: 17
  • 383 ارسال
  • محل سکونت
    مشهد
مقاله نويس

لطفا یه عکس قرار بدین تا بهتر بتونیم کمک کنیم


  • memare-ahvaz این پست را پسندیده است

#3
memare-ahvaz

memare-ahvaz

    کاربر پیشتاز

  • کاربر رسمی
    • Member ID: 730
  • 348 ارسال
  • محل سکونت
    ایران
  • ورژن phpfox
    3.8.0
  • نوع نسخه مورد استفاده
    پیشتاز شمسی با دیتابیس فارسی
مقاله نويس

در بخش تنظیمات 2 تا گزینه نایم لاین وجود داره،شما هر دو رو باید روی فعال قرار بدین



#4
khan_dadash

khan_dadash

    Advanced Member

  • کاربر عادی
    • Member ID: 733
  • 257 ارسال

در بخش تنظیمات 2 تا گزینه نایم لاین وجود داره،شما هر دو رو باید روی فعال قرار بدین

میگم که فعال کردم ولی انگار نه انگار تایم لاین فعاله



#5
absec

absec

    Advanced Member

  • پاسخگو و راهنما
    • Member ID: 334
  • 626 ارسال
  • محل سکونت
    شـهـــر غریــبــه هـــا
  • نوع نسخه مورد استفاده
    دیتابیس بدون تغییرات
مقاله نويس
دوست عزیز عرض کردند که شات قرار بدید تا بهتر بشه تصمیم گرفت و حرفی زد...
خلوتی ساده وبی الایش
 
سفره اش پهن ، طعامش همه عشق
 
با وضو وارد شو،
 
رکعتی عشق بخوان
 
لقمه ای بی نمک از سادگی ام را بچشان
 
به خدای دل خویش
 
حرمت سفره نگهدار و برو
 
به سلامت ، خیر پیش...
 
 
 
 
میزبانی با اطمینان مشتری مداری + سرعت و امنیت بالا با میزبان انلاین:
 
2fnj3uqinje2w07ed119.gif

 


#6
khan_dadash

khan_dadash

    Advanced Member

  • کاربر عادی
    • Member ID: 733
  • 257 ارسال

لطفا یه عکس قرار بدین تا بهتر بتونیم کمک کنیم

ارن جان شات پیوست شد

 

http://www.uplooder..../Untitledبب.png



#7
donbalambia

donbalambia

    کاربر پیشتاز

  • کاربران پیشتاز
    • Member ID: 306
  • 338 ارسال
  • ورژن phpfox
    3.7.5
  • نوع نسخه مورد استفاده
    دیتابیس فارسی

خودت میگی قالب فیسبولک / قالب فیسبولک بر اسا همون فیسبوک طراحی شده  تایم لاین نیست .


  • ᴀᴀʀᴇɴ﹟ این پست را پسندیده است

#8
khan_dadash

khan_dadash

    Advanced Member

  • کاربر عادی
    • Member ID: 733
  • 257 ارسال

خودت میگی قالب فیسبولک / قالب فیسبولک بر اسا همون فیسبوک طراحی شده  تایم لاین نیست .

منظورتونو متوجه نمیشم اصولا توی گروه های فیس بوک بصورت ستونی هستن و موردی توش دیده نمیشه یا این نوع قالب واقعا ساپورت نمیکنه گزینه تایم لاین رو یا واقعا مشکل داره



#9
ᴀᴀʀᴇɴ﹟

ᴀᴀʀᴇɴ﹟

    مدیر تیم طراحی

  • تیم طراحی
    • Member ID: 17
  • 383 ارسال
  • محل سکونت
    مشهد
مقاله نويس

منظورشون اینه که طراحی این قالب ، به همین شکل هستش و حالت تایم لاین رو ساپورت نمیکنه

این قالب از روی طراحی جدیده فیسبوک الگو برداری شده و شکل ظاهریه فیسبوک هم به همین شکل است (گویا !!! منکه فیسبوک نمیرم ولی میگن این شکلیه )


  • absec و kingston این پست را پسندیده است

#10
khan_dadash

khan_dadash

    Advanced Member

  • کاربر عادی
    • Member ID: 733
  • 257 ارسال

منظورشون اینه که طراحی این قالب ، به همین شکل هستش و حالت تایم لاین رو ساپورت نمیکنه

این قالب از روی طراحی جدیده فیسبوک الگو برداری شده و شکل ظاهریه فیسبوک هم به همین شکل است (گویا !!! منکه فیسبوک نمیرم ولی میگن این شکلیه

 

چطور میشه کاری کرد که ساپورت کنه؟


  • donbalambia این پست را پسندیده است

#11
donbalambia

donbalambia

    کاربر پیشتاز

  • کاربران پیشتاز
    • Member ID: 306
  • 338 ارسال
  • ورژن phpfox
    3.7.5
  • نوع نسخه مورد استفاده
    دیتابیس فارسی

چطور میشه کاری کرد که ساپورت کنه؟

 

شما میتونی یه قالب دیگه رو بزاری رو دیفالت که ساپورت کنه مثل قالب پیشفرض یا قالبهایی که کمپ برای فروش گذاشته ولی درکل حالت تایم لاین دیگه از مد افتاده .



#12
khan_dadash

khan_dadash

    Advanced Member

  • کاربر عادی
    • Member ID: 733
  • 257 ارسال

شما میتونی یه قالب دیگه رو بزاری رو دیفالت که ساپورت کنه مثل قالب پیشفرض یا قالبهایی که کمپ برای فروش گذاشته ولی درکل حالت تایم لاین دیگه از مد افتاده .

نه خب قالبم خوبه میدونم میتونم تغییر بدم درمورد از مد افتادن هم بنظر من قشنگی اصله و بنظر بنده میتونه قشنگ باشه و جلوه بده به سایت


  • donbalambia این پست را پسندیده است




0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی