hit counter script

پرش به

رنگ بک گراند: Sky Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
رنگ بدنه: Sky Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
طرح: Blank Waves Squares Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles
پیشتاز 3.8.0 فروشگاه VIP
خوش آمدید به پشتیبانی phpfox
برای اینکه بتوانید از همه ی امکانات انجمن استفاده نمایید باید ابتدا عضو شوید.اگر قبلا عضو شده اید ب وارد سایت شوید.از لینک های زیر برای عضویت یا ورود استفاده نمایید.
ورود به انجمن عضویت در انجمن
تصویر

ویرایش صفحه ورودی


  • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
7 پاسخ برای این موضوع

#1
افشین

افشین

    کاربر پیشتاز

  • کاربران پیشتاز
    • Member ID: 358
  • 183 ارسال
  • محل سکونت
    تبریز
  • ورژن phpfox
    3.7.7

با سلام..

من سه تا مشکل دارم تو صفحه ورودی..

 

1  نات فوند هستش که در تصویر مشخص شده

2 وقتی کاربری میخاد عضو شه ایمیل ورمز عبور میمونه زیرش

3برداشتن عکس پایین صفحه...

من قبلن هم اموزش شماره سه رو خواسته بودم که انجام دادم نشد..باتشکر.

 

 

 

فایل پیوستی  001.jpg   102.05K   2 تعداد دریافت ها

 

فایل پیوستی  002.jpg   72.79K   2 تعداد دریافت ها

 

 


عاشق طرز فکر ادما نشید.ادما زیبافکرمیکنن.زیباحرف میزنن...اما....زیبازندگی نمیکنن ..رومن پولانسکی


#2
fox-fox

fox-fox

    Advanced Member

  • کاربر عادی
    • Member ID: 1047
  • 556 ارسال
مقاله نويس

مشکل شماره یک شما

 

RTL.CSS

AND

CUSTOM.CSS
 

تو این دو تا فایل جسجتو کنید این مقدار ها را

.header_menu_login_input {
    background: #1564A9 url("../image/layout/username_field.png") no-repeat scroll 100% center;
    border: 1px solid #105499;
    border-radius: 5px;
    box-shadow: 0px 1px 0px 0px #1B5286 inset;
    color: #00254B;
    font: 18px BKoodakBold;
    height: 35px;
    padding-right: 55px;
    width: 90%;
}

و این را با



.header_menu_login_input {
    background: #1564A9;
    border: 1px solid #105499;
    border-radius: 5px;
    box-shadow: 0px 1px 0px 0px #1B5286 inset;
    color: #00254B;
    font: 18px BKoodakBold;
    height: 35px;
    padding-right: 55px;
    width: 90%;
}

این جایگزین کنید

 

و  این را

.header_menu_login_input1 {
    background: #1564A9 url("../image/layout/key_field.png") no-repeat scroll 100% center;
    border: 1px solid #105499;
    border-radius: 5px;
    box-shadow: 0px 1px 0px 0px #1B5286 inset;
    color: #00254B;
    font: 18px BKoodakBold;
    height: 35px;
    padding-right: 55px;
    width: 90%;
}

با این

.header_menu_login_input1 {
    background: #1564A9 ;
    border: 1px solid #105499;
    border-radius: 5px;
    box-shadow: 0px 1px 0px 0px #1B5286 inset;
    color: #00254B;
    font: 18px BKoodakBold;
    height: 35px;
    padding-right: 55px;
    width: 90%;
}

جایگزین کنید تا NOT FounD هاتون رفع شه


تصویر


#3
fox-fox

fox-fox

    Advanced Member

  • کاربر عادی
    • Member ID: 1047
  • 556 ارسال
مقاله نويس

مشکل شماره دو شما بخاطر تعریف کد های صفحه ورودی شما هستش که حالت val[remember_me] یا بهتر بگم حالت کش مرورگر فعال می باشد برای اون که باید این خاصیت را حذف کنید از تیبل های قسمت عضویت

مشکل شماره سه شما تو قالب صفحه ورودیتون یه استایلی به این کد ها ایجاد شده

width: 100%;
height: 100%;
background: #483D8B none repeat scroll 0% 0%;
position: absolute;
left: 0px;
top: 0px;

شما کافیه تو کد بالا قسمت

position

رو برابر

fixed قرار بدهید

اینطوری

width: 100%;
height: 100%;
background: #483D8B none repeat scroll 0% 0%;
position: fixed;
left: 0px;
top: 0px;

  • rezazare1234 این پست را پسندیده است

تصویر


#4
fox-fox

fox-fox

    Advanced Member

  • کاربر عادی
    • Member ID: 1047
  • 556 ارسال
مقاله نويس

یک پیشنهاد واسه صفحه ورودیتون

 

فایل پیوستی  aaa.JPG   119.81K   0 تعداد دریافت ها

 


  • rezazare1234 این پست را پسندیده است

تصویر


#5
fox-fox

fox-fox

    Advanced Member

  • کاربر عادی
    • Member ID: 1047
  • 556 ارسال
مقاله نويس

برای اینکه این شکلی بشه کد ها را تغییر دهید به این صورت
 
تو فایل های php صفحه ورودتون کدهای
 

width: 100%;
height: 100%;
background: #399 none repeat scroll 0% 0%;
position: fixed;
left: 0px;
top: 0px;

با کد های زیر عوض کنید

width: 100%;
height: 100%;
position: fixed;
left: 0px;
top: 0px;
background-image: url("http://ironiface.org/file/attachment/2016/01/7a5263584365b0f983a12a929d703385.jpg") !important;
background-attachment: fixed;
background-position: 0px 0px;
background-color: #FFF !important;
background-repeat: repeat;

 
 
 
 
***
***
***
***
***
***
***
***
این کد ها با توجه به اولین خطتشون جستجو کنید در فایل های معرفی شده و پیدا کنید و به صورت کلی با هم عوضش کنید
به یاد داشته باشید از کد های قبلی خود یک کپی داشته باشید که در صورت مشکل کد های قبلی جایگزین کنید
 
custom.css
 

.user_register_form #js_registration_holder .button_register {
    border: 2px inset rgb(6, 255, 0);
    border-radius: 30px;
    height: 35px;
    line-height: 25px;
    width: 100%;
    background-color: #69A74E;
    text-align: center;
}

 
 
 

.header_menu_login_input {
    border: 1px solid #105499;
    border-radius: 5px;
    box-shadow: 0px 1px 0px 0px #1B5286 inset;
    color: #00254B;
    font: 18px BKoodakBold;
    height: 35px;
    padding-right: 55px;
    width: 90%;
    background: #F93 none repeat scroll 0% 0%;
}

 
 
 

.button_registerr {
    background: #049800 none repeat scroll 0px 0px;
    border: 1px solid #105293;
    border-radius: 3px;
    box-shadow: 0px 1px 0px 0px #3072B3 inset;
    cursor: pointer;
    color: #DFDFDF;
    font: 16px BKoodakBold;
    height: 35px;
    width: 25%;
}

 
 
 

#main_core_body_holder_guest #footer {
    background: #FF6C00 none repeat scroll 0px 0px;
    border: 0px none;
    border-radius: 4px;
    box-shadow: 0px 2px 0px 0px #005AA6 inset;
    color: #FFF;
    height: 30px;
    line-height: 25px;
}

 
-------------------
 
layout.css
 

input.button_register, #main_registration_form_holder input.button_register {
    background: #6BBA70 none repeat scroll 0% 0%;
    color: #FFF;
    font-weight: bold;
    cursor: pointer;
    font-size: 14px;
    padding: 0px 0px;
}

 
 

.user_register_form {
    background: rgba(255, 255, 255, 0.6) none repeat scroll 0px 0px;
    border-radius: 5px;
    padding: 15px;
    width: 320px;
    position: relative;
}

 
 

.user_register_title {
    background: #DEFF00 url("http://ironiface.org/theme/frontend/default/style/facebookish/image/layout/register_logup.png") no-repeat scroll 97% center;
    border: 1px solid #CFCFCF;
    border-radius: 4px;
    font-family: BKoodakBold;
    color: #AAA;
    font-size: 16px;
    font-weight: bold;
    height: 35px;
    line-height: 35px;
    padding-bottom: 5px;
    padding-right: 55px;
}

 
 


تصویر


#6
ayazi

ayazi

    کاربر پیشتاز

  • کاربر رسمی
    • Member ID: 1519
  • 208 ارسال
  • محل سکونت
    تبریز
  • ورژن phpfox
    3.8 و 4
  • نوع نسخه مورد استفاده
    شمسی با دیتابیس فارسی

سلام. برای قالب فاکس پلاس هم میشه این تنظیمات رو انجام داد؟



#7
fox-fox

fox-fox

    Advanced Member

  • کاربر عادی
    • Member ID: 1047
  • 556 ارسال
مقاله نويس

سلام. برای قالب فاکس پلاس هم میشه این تنظیمات رو انجام داد؟

خیر این کد ها رو هدیه داده بودیم به اقا افشین چون صفحه ورودیشون خیلی ساده بود


تصویر


#8
ayazi

ayazi

    کاربر پیشتاز

  • کاربر رسمی
    • Member ID: 1519
  • 208 ارسال
  • محل سکونت
    تبریز
  • ورژن phpfox
    3.8 و 4
  • نوع نسخه مورد استفاده
    شمسی با دیتابیس فارسی
ممنون از هدیه و راهنمایتون.




0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی