کجاش بذارمش؟
کدوم تگ
دقیقا بگو کجا بذارمش
سلام
آقا کامنت چت یک دفعه از دسترس خارج شد بدون این که کسی بهش دست بزنه از دسترس خارجشد و فقط برای من ادمین سایت قابل مشاهد هستش و بقیه هیچ کدوم این چت رو نداره ؟
سلام
سلام
آقا کامنت چت یک دفعه از دسترس خارج شد بدون این که کسی بهش دست بزنه از دسترس خارجشد و فقط برای من ادمین سایت قابل مشاهد هستش و بقیه هیچ کدوم این چت رو نداره ؟
سلام پيشنهاد ميكنم از نسخه 4.6 استفده كنيد
سلام این کامت چت رو همه نسخه ا کار میکنه؟
اخه یا نصب نمیشه یا مشکل داره یا بقیه رو مشکل دار میکنه
مال من نصب شده اما نه خودشو نشون میده نه تو پلاگین ها و افزونه ها هستش ارسال پام خصوصیم رو هم از کار انداخته
سلام این کامت چت رو همه نسخه ا کار میکنه؟
اخه یا نصب نمیشه یا مشکل داره یا بقیه رو مشکل دار میکنه
مال من نصب شده اما نه خودشو نشون میده نه تو پلاگین ها و افزونه ها هستش ارسال پام خصوصیم رو هم از کار انداخته
سلام دوست عزيز شما كد زو توي قالب ديفالت گذاشتيد كه الان رو قالب ديفالت كامت چت رو داري
بايد تو قالبي كه استفاده ميكني بزاري
امید جان نسخه 4.6 رو هم نصب کردم ولی باز این مشکل رو دارم برای چند نفر نمایش داده میشه
برای بعضی ها نه
ولی برای مدیر سایت همیشه هستش ؟
سلام
اونايي كه مشكل دارن بگو كش رو پاك كنن و كنترل اف5 بزنن
يا علت ديگش ميتونه اين باشه كه اون كاربران از ويرايش خانه استفاده كردن و قالبشون رو عوض كردن
سلام
من فایل رو که گفتی ویرایش کردم و کد رو دقیقا گذاشتم جایی ک گفتی اما ی موضوعی هست
من فایلم اسمش اینه
template.html.php
اما چیزی ک شما گفتین اینه
template.html
فرقی داره؟
سلام
من فایل رو که گفتی ویرایش کردم و کد رو دقیقا گذاشتم جایی ک گفتی اما ی موضوعی هست
من فایلم اسمش اینه
template.html.php
اما چیزی ک شما گفتین اینه
template.html
فرقی داره؟
نه فرق نداره من آدرس سايتتون رو ميزنم يه سايت ديگه باز ميشه نتونستم سايتتون رو ببينم
به قالبتون بستگي داره كد رو باد توي قالب فعلي سايت بزاري
سلام من نصبش کردم ولی نمیتونم وارد پنل مدیریتش بشم
داخل /config.php هم میرم رمز و یوزرنیم رو عوض میکنم باز وارد پنل نمیشه میگه رمز اشتباهه
لطفا راهنماییم کنید
دوستان من از همون اول مشکل دارم..آپلود و اکسترکت کردم...اما اون مسیر هایی رو که دوستمون گفته نمیدونم کجاست...
صلا چطور www.domain.com/cometchat/install.php فراخوانی کنم؟
من براتون انجام دادم اشتباهاتی که داشتید نام میبرم
1- نام پوشه شما cometchat_phpcamp بود . من تغییر دادم به cometchat
2- اسکریپت باید در public_html قرار میدادید. که قرار نداده بودید.
--------------------------------------------------------------
حالا این ادرس به بعد از ادرستون اضافه کنید و شروع به نصب کنید
cometchat/install.php/
وقتی نصب کردید یه کد بهتون میده اون کد کپی کنین
اکنون به آدرس زير بريد
theme/frontend/default/template
و اين فايلو ويرايش كنيد
template.html
كدي كه هنگام نصب درياف كرديد رو مثل عكس زير قرار بديد
6:اکنون گزینه ذخیره را بزنید و خارج شوید و در زیر سایت خود کامت چت را مشاهده خواهید کرد،برای امنیت بیشتر فایل install.php را پاک کنید
يوزر و پسورد ورود به مديريت
يوزر: cometchat
پسورد: cometchat
حس خیلی بدیه وقتی میبینم کسی مثل استیو جابز (که نه تنها کمک چندانی به پیشرفت علم کامپیوتر نکرد، بلکه حتی در بسیاری موارد با سیاستهای انحصارطلبانه خودش جلوی پیشرفت بقیه رو هم سد میکرد) تبدیل به اسطوره میشه و در مقابل اسطوره هایی مثل دنیس ریچی (که نمیشه گفت چقدر علم کامپیوتر مدیونشون هست) خیلی زود از یادها میرن!
من نصب میکنم فارسی نداره کجا نسخه فارسیش هست سالم باشه
میرم فارسیشا فعال کنم دیگه باز نمیشه
من نصب میکنم فارسی نداره کجا نسخه فارسیش هست سالم باشه
میرم فارسیشا فعال کنم دیگه باز نمیشه
http://phpfoxsupport...hat/#entry14261
حس خیلی بدیه وقتی میبینم کسی مثل استیو جابز (که نه تنها کمک چندانی به پیشرفت علم کامپیوتر نکرد، بلکه حتی در بسیاری موارد با سیاستهای انحصارطلبانه خودش جلوی پیشرفت بقیه رو هم سد میکرد) تبدیل به اسطوره میشه و در مقابل اسطوره هایی مثل دنیس ریچی (که نمیشه گفت چقدر علم کامپیوتر مدیونشون هست) خیلی زود از یادها میرن!
سلام من یه فولدر به اسم کامنت چت درست کردم و از حالت زیپ دراوردم ولی www.domain.com/cometchat/install.php به این ادرس میرم که اینستالش کنم خطای 404میده ممنونم راهنماییم کنید
سلام من یه فولدر به اسم کامنت چت درست کردم و از حالت زیپ دراوردم ولی www.domain.com/cometchat/install.php به این ادرس میرم که اینستالش کنم خطای 404میده ممنونم راهنماییم کنید
سلام
یعنی چی فولدر ساختم ....
از کجا این روش رو یاد گرفتی و اجرا کردی ؟
خب معلومه که خطای 404 میده
به این صفحه برو و آموزش رو با دقت بخون
http://phpfoxsupport...-نصب-cometchat/
ویرایش شده توسط kingston شنبه ۸ خرداد ۹۵ - ۱۰:۲۹.
ویرایش شد
طراحی قالب های جدید و ریسپانسیو برای phpfox
نوشتن افزونه های جدید و درخواستی شما برای phpfox
سوشیال کیت ورژن دو کاملا فارسی و راست چین
تو نیکی کن و در دجله انداز ......
دقیقا همون مراحل و رفتم ولی نمیدونم مشکلم و ایراد کارم کجاست و دوست گرامی من همین اموزش از همین جا یاد گرفتم شاید بدلیل نداشن اطلاعاتم بد بازگو کردم یه شایدم نسخه که درارم مشکل داره ممنون میشم لینک نسخه خوب کامنت چت بهم بدین یا بیایین ببینید ایرادم چیه البته فراموش نکردم که تشکر کنم و ممنونم ازتون .
سلام
از کدام ورژن phpfox استفاده میکنید ؟
لینک سایت خود را در پروفایل تان قرار دهید .
طراحی قالب های جدید و ریسپانسیو برای phpfox
نوشتن افزونه های جدید و درخواستی شما برای phpfox
سوشیال کیت ورژن دو کاملا فارسی و راست چین
تو نیکی کن و در دجله انداز ......
من الان اپلود کردم تو روتم و این خطا را داد
Unable to connect to database. Please check details in configuration file.0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی